Söndag igen

ja så vad har hänt denna veckan då?

Inte så mycket faktiskt..jobbet rullar på som vanligt..märkt att det bara är 12 veckor och 5 dagar kvar till julafton...hurra..två julbord är redan bokade...hoppas på minst 1 till...skulle kunna äta hur många julbord som helst =)

Imorgon har vi föräldramöte..inte så super kul, men sånt som måste ingå i jobbet..
Snart flyttar johnny med..då blir det att bjuda upp tjejerna igen..ska bli skönt att bo själv..ska försöka tapetsera om så fort som möjligt och till helgen blir de kanske ikea för soff inköp osv.. Tv köpte jag ju i veckan här...vill få upp den..ska bli kul att bjuda in tjejerna när det är klart i lägenheten..sen blir det ju inflyttningsfest i johnnys lägenhet med...så en del på gäng så här på höst kanten...undra hur det blir med haloween i år föresten.. får se vad som väntar =)

ha det bäst

kram

13 veckor kvar till jul och första julklappen köpt


Ja igår var vi ju på gekås en sväng efter att vi varit i stugan och bytt fönster i helgen.. var massor med folk där men lyckades ändå göra av med 1500 =). Bland annat köpte jag årets första julklapp..en tröja till johnny (hoppas nu inte han läser min blogg) har även bokat in en hel del framöver...

15/10 Kräftskiva med mitt nya jobb

ca 27/11 jul på liseberg med jobbarkompisarna och julbord där.

11-12 dec Kryssning med julbord

18 dec show med Robert gustavsson i göteborg

Det tråkiga är att jag i år då kommer missa lussepromenaden på djurparken *snyft* tycker den är såå mysig..
MEn julbordet börjar den 19 nov på viking line...och den helgen är det någon specialkryssning så då får man inte åka..
sen helgen efter så är det ju julbord på liseberg med jobbarkompisarna. Sen finns de ju den 4 dec men då är precis alla bufferna uppbokade på båten..och det är ju en stor del av resan för mig...att äta den goda buffen *mums* Sen är det ju lussepromenaden då..sen så är det robert gustavsson.. sen är det julafton..så som ni ser så fick man ju välja bort något..och det verkar som om jag var tvungen att ta den mysiga trippen till djurparken..
Båten går ju 18 från stockholm och djurparken öppnar 16..sen så stänger de på söndag kl 18 och båten är i ham 15:30 så finns ingen möjlighet som ni ser att gå på den =(

jaja..nu ska jag iaf till borås nya simstadio och simma en sväng..kram

dumma dumma mig

ja inte har jag skrivit klart om resan...det känns som det har gått för långt tid nu..nu kommer jag inte komma ihåg vad jag skulle ha skrivit.. måste ta mig i kragen och skriva de.....någon dag... hmm..för idag hinner jag inte..har tvätten, och städning och handla mat.. snart andra veckan klar på det nya jobbet med..fungerar bättre och bättre.. har dock sagt ufrån ett anatl gånger för dom jobbar inte på de sättet jag riktigt vill...men de verkar inte som dom e främande vid föräldring.. och om jag ska vara kvar där så måste dom faktiskt göra de =)..

Saknar dock mina gamla arbetskompisar..hade ju kräftskiva med dom förra helgen..de var super kul..ett skönt gäng hela bunten... Lite bilder från den kvällen:

Hade fullt upp hela dagen efter att jag slutade jobbet kl halv 4.. och första gästen kom redan innan jag var färdig.. hade precis kommit ur duschen..men så är det ibland...

Alla hattar och hakklapar är på och kräftorna och räkorna börjat ätas..

Den här belysningen var det igentligen..blixten gör ingen rättvisa till mysstämningen

Snapsen fylldes på ofta



Lite tävlingar hade vi med...vem får in mest i munnen


Snabbast äta upp en mazarin



Vem som snabbast dricker upp en drink med ett sugrör


krama sönder en ballong

vem som suger längst

Äta upp och

pussla ihop ett kinder ägg...endast en klararde av .kinderägg är från 3 år =)

vissla bä bä vita lamm med kex i munnen

vem tror ni vann =)

pricka korg

äta ett godissnöre utan händer


Göre en mumie =)


och självklart lite singstar

super kul var de....till helgen blir det varberg igen..för att sätta in fönster...sen blir det kräftskiva med de nya jobbet den 15 oktober...sen liseberg med gamla jobbet...sen försöka få med en kryssning med

det vsar allt nu..
ha de bäst



Boråsare...igen

japp nu har jag börjat jobba i Borås igen..i sandhult...första dagen var helt okej...endast 7 stycken barn och planering halva dagen..jobbarkompisarna verkar helt okej, men tar väl ett tag innan man lär känna dom och så.
Dom arbetar inte riktigt så som jag vill, men kan ju försöka ändra på det lite när tiden är rätt...

tittar på kryssning med..fick i födelsedagspresent en hotellnatt och sminkning på face.. tänkte ta det i göteborg..men åker hellre på kryssning.. så blir det ist..i göteborg finns inget roligt att hitta på ändå..ska ju till jul på liseberg med mina jobbarkompisar *mums* länge sen jag åkte på kryssning nu...älskar ju att vara till havs..

dags att kolla på halv 8 hos mig..

kramiz

RSS 2.0