Liseberg

Idag är det lördag då.. fick inte så mycket sömn inatt då Johnny både ringde och messa flera gånger på natten och väckte mig, fast jag snällt hade bett han att inte göra det. Själv så kan jag inte med att ringa han om han snällt bett mig att inte väcka han när jag är ute och flänger. Men tydligen var det inga problem för han, ska tänka på det nästa gång jag är ute själv. Han kom för övrigt in halv 2 också och börja flippla med mat utan att stänga dörren in till sovrummet där jag låg och sov. Gött att vakna till bestik som slår och klirrar... jaja han får gottgöra mig idag då han ska fira min födelsedag. Blir bjuden till liseberg och så ska vi äta på hamnkrogen som jag så länge har velat. Vill äta skaldjursplatån där nere  (helt galen i skaldjur), sitta där i solen och fippla med det =)

Fast musslor och ostron är det inte på den vi ska äta.. inte så förtjust i det, tycker mest det smakar saltvatten *blä*
jaja nyttigt är det iaf. Sen blir det väl att spela lite spel och dricka lite cider osv. E ju perfekt väder för det, var 19 grader kl kvart över nio på morgonen. Kanske blir någon tur i floomriden och kolorado bara för att svalka av sig =)

ska bli kul iaf.

jaja det var väl allt för nu

ha det bra

kram
Lindiz

Fredag

jaha så har hela den här veckan gått med. Underbart att jobba med barn spec nu på sommaren. Tänk att få betalt för att ha vattenkrig =)

Idag hade jag det stressigt efter jobbet. Blev grattad av mamma, pappa och bror idag då jag fyller år på måndag. Bjöd på smörgåstårta och en jordgubbstårta. gottit

Fick en känsel grejs till wii och pengar.

Nu är det föresten bara 10 arbetsdagar kvar innan semestern. Skönt ska det bli. Åka och campa vilket jag 'älskar att göra.

Spec när vi har ett så stort tält som vi har
Ett typ sånt tält som man kan stå och ha bord i och så. Fast vi har två sovrum och ett allrum i vårat.
Öland blir det i vilket fall som helst. Ska till böda sand. och så klart lammet och grisen. Ett ställe man inte kan missa om man är på öland =)

jaja..

Sitter iaf själv nu hemma och har nada att göra. Johnny (sambo) är på liseberg och roar sig. Vilken kille att göra så när flickvännen blir grattad av familj =) jaja han ska gratta mig i morgon ist.

Näe får väl lägga mig snart. Inget bra alls på TV idag trots att det är fredag. Spelar ju för sig ingen roll heller då man är ganska sleten efter denna dagen

ha det bra

Kramiz
Lindiz

En inblick i Mizz lindiz liv

 
Hejsan
tänkte att eftersom det tar som jumla tid innan jag orkar fixa layouten på min blogg får jag väl börja skriva ändå. kan ju iaf börja med att berätta vem jag är. Berättar lite kortfattat iaf

Namn:
Linda

Född: 02:10 den 29 juni 1983

Bor: I Boråc och Varberg

 I: I Borås en i en 2a, i Varberg i en stuga

Bor med: I Borås med min sambo, I Varberg med mina 3 katter

 Utbildning: Gick media programmet på Viskastrandsskolan sen Borås Högskola med inriktning förskola

Jobbar: I Borås med varuplock för storsupport, I Varberg som förskollärare

Familj: Mamma och pappa som bor i Viskafors, sen en två år äldre bror som bor i Borås

Gillar: Umgås med kompisar, resa runt, hitta på saker, festa m.m

Gillar inte.
Bara sitta hemma, folk som slåss m.m

Åker: En ford puma och en honda cbr 600

Det var väl lite kortfattat om ni fortsätter läsa min blogg så lär ni känna mig mer

RSS 2.0