Bio

Ja ikväll blir de att gå på bio med bästisen mia.. ska bli kul..tror knappt vi vart på bio tillsammans.. jo de har vi nog, fast då som förkläde när man haft någon dejt =)
Ikväll blir de bara vi två. New Moon ska vi se på... 1an var ju fruktansvärt bra, får hoppas 2 an är det med. Det säger dom ju att den ska vara iaf.

Idag har jag vart och åkt skridskor med mia och petra med..inte stått på ett par skidskor på... ja ca 15 år..lite trögt gick de att komma igång och jag kom inte på hur man gjorde sån där tvärstopp som man älskade att göra när man var litenö. Och man fick faktiskt lika ont i fötterna som man mindes =)

Imorgon blir det att åka snowboard i Ullricehamn, var länge sedan jag gjorde det också men inte alls lika längesen som skidskorna. Kanske 8 år sen, ska bli kul att se om man kan fortfarande kan. inte för att man var så duktig innan, Funderar på att åka på en skidsemester i februari så kan behöva träna..har ju en gammal snowboard som behöver användas. Kan jag åka så ska jag köpa en ny snowboard =)

ja snart dax att dra till bion....

ha det bäst
Lindiz

hej och hå

nu var julen förbi..tiden går så snabbt. Får passa på att önska er god jul och gott nytt år iaf..

Vintern har vart si sådär. Johnny som är mitt x och även vart min sambo en av mina bästa kompisar visade sig vara ett svin. Firade inte jul med han..han var med på uppersittarkvällen sen så åkte han till sina föräldrar för att fira jul. jag skulle komma dagen efter och fira för då var andre där med.

Ringde på kvällen och de var massa liv i bakgrunden, frågade om han var hemma, ja sa han (lögn nr 1), sa då ringer jag hem, vänta lite ca 10 min så kan jag vara. vissade sig sen att han varit hos en kompis på fest inte firat julafton hos sina föräldrar.

Juldagen åkte jag ut till johnnys föräldrar, sa att jag skulle fira juldagen med han, då blev han lite tveksam och sa att jag skulle fira den med mina kompisar. Jag frågade vad han skulle göra, han sa att han skulle vara på en kompis i länghem (lögn nr 2) tyckte inte det lät så skoj utan ville hellre vara med mina kompisar så åkte hem. Ringde han kl 3 på natten, men inget svar, förutom det så hörde ingen av sig till varandra på hela kvällen.

Träffades den 27 när han och hans som kom hem från länghem. Frågade vad han hade gjort. han sa att han bara hade varit hos sin kompis i länghem (lögn igen) skulle låna hans mobil och såg 5 sms och 5 uppringda samtal till en viss tjej som jag inte gillar. första var redan kl 11:00 på juldagen, inte konstigt att han inte ville ha med mig på juldagen. Han hade både skickat sms och ringt henne flera gånger under kvällen och dagen.. mycket ska vi träffas idag och puss puss, saknar sig jätte mycket m,m m.m ( ska påminna att även om vi inte är tillsammans så sa han senast förra veckan att han älska mig) sa då att de står ju i sms att du var inne i stan. då sa han - ja vi var på harrys, ville först inte gå dit för att jag trodde du var där
Men han sa att han åkte hem och la sig kl 2 ( lögn nr 3) för att en av hans kompisar körde. På ett kvitto som låg på golvet var de betalt en taxiresa kl 5 på morgonen för 550 kr. Han  betalade alltså hellre 550 kr taxi för att komma hem ist för att sova hemma i sin egen säng. Enligt han själv var han i borås enda strippklubb till så sent på natten. En annan sak var att jag frågade om han hade smsat eller hört av sig till den här tjejen. nej sa han då(lögn nr 4) du är ju dum som tror det. som sagt så visade det ju sig att han hade hört av sig till henne. Som sagt så är vi inte ihop så fattar inte varför han inte sa sanningen direkt, utan att jag ska få reda på det från annat håll. Handlar inte om de han gjorde, eftersom vi inte är tillsammans så får han göra som han vill, men att gå och säga att han älskar mig då han vet att de sårade mig när han hörde av sig till den här tjejen innan- och jag tycker faktiskt inte man ljuger för en kompis. kommer aldrig kunna lita på det han säger.

nu har jag iaf slängt ut han..fick med sig de mesta av sina kläder och så iaf.
jag hade iaf en treevlig kväll med mia och peter =) här kommer några bilder från  julen och förfesten på juldagen

Två snölyktor jag och min bror gjorde=)



Julmat =)


Förfest på juldagen =)

Mia posar mera'

Puss puss


söta=)



De var allt

ha det bäst
Kram
Lindiz

Lucia

ja idag är det lucia,för mig e de inget spec då jag har firat lucia titt som tätt sen den 5 dec då barnen sjöng i kurkan och lucian invigdes.
Just därför jag inte skrivit på länge heller..inte haft möjlighet då jag inte varit hemma, och som ni vet har jag inget fungerande internet i stugan.

I helgen har jag vart på glöggfesten hos mina kollegor, gått på lussepromenaden på djurparken och bakat julgodis. Idag blir de lussepromenaden igen, bakat julgodis igen och fira pappa.Nästa vecka blir en kort vecka för mig då jag tagit ledigt på fredag eftersom vi åker och är i stockholm och finland hela helgen.sen är det ju julafton snart med...alla klappar är nästan färdig köpta. Bara en kvar till pappa och den ska köpas i taxfreen på båten =)

jaja nu ska jag till Djurparken

hoppas ni får en underbar jul...kanske blir den vit också =)

kram
Lindiz

RSS 2.0