Bali...Bali

Sitter nu pa padma hotel i bali och ser ut hur det regnar. Faktiskt forsta  dagen pa hela vistelsen som det regnar. Har dock inte hunnit sola sa mycket som jag vill, for det har varit en hel del resande. Men absolut inget jag angrar. Ig[r bada jag m ed vilda delfiner i havet och sag vilda apor uppe i bergen. Sant ar verkligen kul att uppleva. Idag sitter jag pa varsta lyxhotellet och forsoker skriva i min blogg med a, a , o utan prickar. galler att tanka ett steg langre an man ar van vid. och tankandet ar en sak man kopplar bort pa sin semester.

Nej snart dags att ga ut och bada i en av poolerna. lungt och sont dar i nu nar det ragnar. \
Hoppas ni har det bra i kalla sverige. horde at det regna och var tio grader dar idag.

Har kan det val vara runt 29 grader, fast de regnar :)

syns om en vecka

kram


Första RIKTIGA semesterdagen, fullt upp

ja det är inte som man får slappa på sin semester. Har fortsatt städa idag. Storstädning är verkligen slitsamt.Är i alla fall färdig med sovrummet,badrummet och garderoben. Det mesta av köket är också gjort. Vardagsrummet är påbörjat men de är ju där det samlas mest skit och det är det största rummet med. Sen måste jag bara dammsuga coh skura golven i alla rum med. Tvättar med nu. Hade ingen tvätt tid förens i morgon, ca 6 timmar innan planet ska gå. Men grannen var snäll och fråga om jag ville tvätta för hon var redan färdig med sin tvätt. Snacka om att man får ha flyt ibland =)

just nu tar jag iaf paus från allting. Äter kvällsmat. Har inte hunnit handla till kvällsmat, men köpte jordgubbar till frukosten och fanns en del kvar så de får bli kvällsmat med. Gottit =)

Snart fortsätta med allting, så man hinner färdigt. Hade varit skönt med en hyffsat lugn dag i morgon. Men måste packa med, inte ens börjat. Kanske hinner lite ikväll/natt

1 dag kvar till Thailand/Bali

Kram

Första semesterdagen

Ja eller de e de ju inte...för har ju jobbat idag. Så egentligen är ju första semesterdagen imorgon.

Skulle iaf och tränat idag, men blev inte så, var för varm och har så mycket annat att göra här hemma i borås. ska ut och gå runt sjön här om en stund, för att få dagens motion. Har varit dåligt med motionerandet ett tag nu..iaf på gymmet. Och jag betalar ju 350 kr i månaden så man vill ju gärna använda det. förra tisdagen var senaste gången jag var där, och nu när semestern har börjat kommer jag ju inte vara där förens om minst 3 veckor igen. De blir alltså en hel månad som jag betalar för att inte vara på gymmet alls. hmm illa. Ja men sånt får man nog räkna med ibland.
Har ju faktiskt gått ner 7 kilo och minskat 4 cm runt midjan. Tycker inte de syns, men de e ju en del så de borde de ju göra. Man undrar då hur stor man var egentligen innan. Jaja fortsätta kämpa på tills man blir en 36a och ser bra ut i bikini =) På bali resan är man ju en flodhäst iaf =).. får satsa på nästa resa ist.

är lite orolig för Bali resan nu. Inte för att åka, för de ser jag fram emot. utan att få den ökända Bali-belly. Typ det värsta man kan få. Jag brukar vara ganska tålig, men man vet ju aldrig. Började därför äta sådanna där yoghurtar med probiotiska bakterier som ska vara bra för magen. Massa goda bakterier. Är nästan aldrig sjuk, och även om barnen på jobbet blir sjuka ofta så åker jag inte på de dom har. men sen jag började äta dom goda bakterierna så har jag varit sjuk mer gånger än jag vart på flera år. Kanske inte tål dom. Hoppas jag inte jag ändrat min bakterieflora i magen totalt. Har vart mer känslig i magen nu de sista, efter jag ätit dom.

Hade velat gå på bio idag med..men ingen kunde följa med.. tråkigt..hade velat se Twiligt innan den slutade gå på bio. Åker ju nu snart, så hinner nog inte de.

jaja

ha det bäst
Kramiz

Sista arbetsdagen,Gekås och packning

Ja jag gjorde så att jag tog ledigt på torsdag med, eftersom jag var sjuk hela helgen och inte kom hem till borås, så jag kunde göra alla saker som jag måste hinna med att göra innan jag åker. Har inte packat någonting, inte städat heller. Ska mbli skönt med sista arbetsdagen imorgon. Kommer bli en seg dag bara. dom har sista dagarna har en förmåga att gå väldigt sakta. Var mpå gekås en sväng idag med. Handlade sådant som man inte behöver som vanligt. men ruskigt kul är det =)- går på ca 1500 varje gång man är där.Har packat en del här i varberg iaf.. sånt som jag ite får glömma för då får jag ju inte med de till Thailand och bali. Men tror att allt ska vara med nu.

Mitt gamla X skrev föresten till mig nu med. Hade han som vänn pån facebook ett tag, men tror att hans flickvän inte gillade de så han tog bort mig. adda han igen men han har inte svarat på min vän förfrågan, men han mailar mig ist. De ser hon ju inte. Vissa männsikor ändrar sig aldrig. Han e ju ändå förlovad nu, ändå har han frågat om inte vi ska "hitta på något" om ni förstår vad jag menar.

Nepp dags att sova..så man orkar med sista arbetsdagen

3 dagar till Thailand/Bali

kram

sjuk sjuk sjuk

Ja uscha, förra veckan fick man torka spyor på jobbet, men tiden gick så trodde man hade klarat sig från de. Men icke sa nicke. Var på avslutning med jobbarkompisarna, dom har ju semester nu, själv så jobbar man i 4 dagar till ju. Satt på stranden här på läjet. jätte mysigt var de. God mat, fin solnedgång och trevliga människor.



och solen gick längre

och längre

och längre

och längre

ned.
när solen var nere så åkte vi hem till mig... det var då jag kände at jag fick en tryckande känsla i magen. önskade lite att alla snart skulle åka hem, men man vill ju inte köra iväg någon. Dom åkte iaf hem runt tolv tiden och jag hoppade direkt i säng. Sen så fick jag inte så mycket sömn den natten. upp och ner mellan sängen och toan för att spy. Usch vad jag hatar magsjuka. Det enda positiva är väl att man går ner några kilon på kuppen=). mår hyffsat nu..magen kurrar bara. väldigt matt e man med. men annars helt okej. skönt att de går över på en dag iaf. Skulle dock vart hemma denna helgen för är ju sista gången jag är hemma innan vi far. Men de blev ju inget med de.. så inte packat har jag gjort, inte städat har jag gjort, inte tvättat har jag gjort. Hur ska jag hinna allt de på en endaste dag?

Och så tänkte jag berätta om Berocca boost som jag fått prova eftersom jag är en buzzador, är man en buzzador får man prova olika saker och säga vad man tycker om dom. Man ska också sprida ut dom och berätta om sakerna som man fått till alla man känner. Och som sagt den här gången fick jag berocca boost.

Berocca är en energi tablett. Är inte så mycket för brustabletter, som detta är, men gav det ändå ett försök då¨vi skulle på bröllop. Jag brukar oftast bara vara ute till kl 1 på natten innan jag blir trött och vill hem och lägga mig. Och då bröllopet var i skogen så visste jag att om jag skulle bli trött så skulle jag inte kunna ta mig hem om ingen annan var trött och också ville hem. Så drack en Berocca boost innan jag gick till bröllopet. Det enda jag kan säga är att jag var hemma klockan 6 på morgonen och var inte ens då trött..så för mig fungerade den super bra iaf.

5 dagar kvar till bali

Kram

stor förändrig påväg

Ja.. jag tackade ja till arbetet i Borås. Så nu kommer jag efter sommaren att lämna ett jobb som jag trivs med väldigt bra. Speciellt min mina super duper underbara arbetskompisar. Speciellt malin som jag arbetar med och som kommit mig väldigt nära =(. Men jag räknade ut att jag sparar en hel månadslön om året ca, på att arbeta i borås.Det är en bali resa om året alltså. Måste tänka på det.. Är det så jag ångrar mig så tror jag att jag kan komma tillbaka. Dom trivs med mig där så har en STOR fot inne där iaf, och kan tillgodoräkna mig de som jag jobbat. Skulle ju som sgat få ett fast jobb nu här i varberg.

Blir ändå spännande med att börja på en ny förskola.
kan träffa malin ofta ändå här i stugan.

snart dags för bali iaf...fortfarande ett hotell kvar att boka..

nu  e dags för att ladda ner lite saker till resan

ha det bäst
kram

9 dagar kvar till bali

Svåra beslut som måste fattas snabbt

Ja idag ringde dom och sa att jag hade fått vikariatet i Borås. Sa detta till mina jobbarkompisar som då ringde min chef och sa detta. Hon sa då att hon vill förlänga mig till juni 2011. Hon skickar papprena och dom ska vara påskrivna i morgon om jag vill ha det. skriver jag på det blir jag atoumatiskt fast anställd i varberg. I borås är det bara ett vikariat för en som ska plugga 1 år. men de finns möjlighet till förlängning då det är några som närmar sig pensions åldern. Men det är ju bara en möjlighet.

Vet inte hur jag vill göra, trivs ju bra på mitt jobb, och det blir ett fast jobb, det negativa är att jag inte vill flytta hit. och att pendla så som jag gör idag har vi räknat ut går på ca 12000 om året. sen betalar jag ca 800 kr i månaden alltså 9000 om året för att bo i stugan med. Och då betalar jag också för en lägenhet i borås som inte jag använder mer än på helgerna.just nu är ju johnny där och delar på hyran, men sen om några månader då blir de ju bara jag. Så tjänar alltså ca 20000 om året på att jobba i varberg. Nu har det ju fungerat att jobba här för jag får ju skatta men det gäller bara 1 år till. Och detta stora beslut måste jag fatta senast imorgon.

Man vet ju inte om jag blir arbetslös nästa år om jag tar vikariatet, och då förlorar jag ju mer än att pendla som jag gör nu. gahh...skulle åtminstone behöva någon vecka för att veta hur jag ska göra.. men nu ha rjag bara till i morgon på mig


bali resan får läggas lite åt sidan idag men det är iaf 10 dagar kvar

kram

städning,bröllop,kalas, bokat näst sista hotell

Ja som ni kanske märkar så har jag haft fullt upp denna vecka. Jag har tänkt varje dag att jag ska skriva ett inlägg, men har helt enkelt inte haft tid till det. I Fredags var jag på kalas hos Heidi. Hennes lilla Emmy fyllde 1 år. Hon har blivit så stor =). Träffar dom inte så mycket så det är tur att man kan följa hennes uppväxt på facebook.

Sen var jag ju på bröllop med. Johnnys kusin gifte sig, Mycket fint och för släkt och vänner blev de många tårar. Var över 100 pers på bröllopet. Var planerat för mig att åka hem tidigt, eftersom jag egentligen hade behövt vara hemma och packa till våran resa osv. Men så blev inte fallet. Vi åkte hem med brudparet i taxi kl 6 på morgonen, 697 kr gick taxiresan på. Tur att de inte var jag som betalade =).

Johnny på bussen till bröllopet

Jag inför bröllopet

Bröllopsbilen, utanför kyrkan

i festlokalen, jag hade sjöutsikt iaf

I festlokalen, många olika skyltar som brudgummens bror Tom, hade gjort på sitt jobb.
Var iaf himla trevligt. Bara att söndagen blev ju förstörd. Inte för jag var bakis utan för attt man sov bort hela dagen. Hann i vilket fall som helst boka ett hotell till.
Bali paradise hotel heter det.


stora rum e det.
Har även bokat delfintur från hotellet. Se delfinerna i vilt tillstånd


Är ett hotell kvar att boka nu.Eftersom vi bestämde att vi skulle åka och se delfinerna en dag med, och turen går kl 6 på morgonen och turen ligger på andra sidan ön.

Här kommer föresten lite bilder sen min födelsedag och sånt me

vår goda middag, grillad hamburgare, med grillad färskpotatis*mums*

Mamma hugger in


Efterrätten, melon och jordgubbssallad

Dessi fick vara ute lite med, de gjorde henne så glad =)

Trevlig fortsatt kväll på er

11 dagar kvar till resan

Kram



RSS 2.0