minigolf

idag har vi vart på minigolf med jobbet..kommunmästerskapen igen..vi kom 4...låter kankse bra, men eftersom de bara var 4 lag med så betyder de alltså att vi kom sist. =(

riktigt kass var jag iaf..63 poäng...

snart är det byte av jobb med...inne på min sista vecka, sen blir det bara borås...

Men näst nästa helg blir det ju kräftskivan med...ska bli skoj..mycket att fixa dock...men kul att så många kommer, om de inte blir några förhinder blir vi 14 stycken...

dags att fortsätta kolla på fångarna på fortet

kallt så in i.....

Kommer fortsätta med bali sen..men just nu kan jag inte skriva så mycket för det är så ruskigt kallt här idag.. vill helst ha mina armar under täcket..
Är värsta stormen ute..alla växter och bordet på gården ligger helt uppånedpå...går knappt vara ute. Man blåser iväg. Havet var inte längre blått utan helt vitt pga alla vågor...

tränat idag..spinning som vanligt men nu är jag så fruktasvärt sugen på pizza...men näe inte på en vardag...det får räcka med två knäckebröd =)

nepp fångarna på fortet nu och måste dra in armarna under täcket igen...
ha det bäst
kram

Bali resan 16/7 - 2/8


Här har vi precis kommit ner till landvetter. Planet ska gå till frankfurth och tog ca 1,5 timma

Vi hade ca 1 timma på oss att hitta till bangkok flyget på frankfurths flygplats. Frankfurths flygplats är väldigt stor, massa gångar runt omkring.

till bangkok åkte vi med ett stort plan, med både över och undervåning. resan till bangkok tog 11 timmar. Men god mat var det på flyget och sköna stolar,så jag och johnny sov mesta dels. De negativa var att alla filmer var på engelska som gick på planet, men all dricka var gratis det var positivt =)

Framme i bangkok...där irra vi bort oss, då vi skulle hitta ut till taxin.. gick upp och ner bland våningsplanen. till sist hitta vi en taxi som kunde ta oss till hotellet. Novotel mitt på siam square

sköna sängar och ganska standard rum. Utsikt över hela siam square och MBK center som är ett billigt shopping center.

Poolen var bra också..oftast var man helt själv i den.. och utsikten från poolen var annorlunda. man brukar vara van att titta på hav eller palmer från pooler när vi åker. men här var det en helt annan utsikt


nattligt skoj i poolen


utsikten, som sagt inga palmer, eller jo några palmer är det ju där på bilden =)


inuti MBK shopping center

*fortsättning följer*

Kräftskiva

Hejsan


då det är så svårt att få ihop ett gäng av sina kompisar till att ha kräftskiva så har jag nu bjudit in mina jobbarkompisar på en...ska bli super kul..
dom har fått välja på två datum, antigen den 27/8 alltså näst nästa helg eller den 11/9... Jag kommer att ta det datum som mest av dom kan. Men som det verkar nu som blir vi en del iaf.. Blir vi fler än 10 så ska jag sätta upp det stora party tältet.  De blir ett klassiskt kräftskiva party med hattar, hakklappar och snapsvisor. och så en hel del lekar med..

igår var jag och träna med..var inte så jobbigt som jag hade förväntat mig...var kul faktiskt..är bara nästa vecka med jag ska träna sen blir det ju leta upp något träningställe i borås i stället...alla ställen funkar för mig förutom friskis och svettis... tycker det är ett för stort komplex...för många tränar där..

nu är det simpson som gäller

ha det bäst

Första jobbardagen och gökande grannar

efter semestern ja...den gick bra..hade iaf sov morgon och började kl 9...jobbade dock till halv 6...imorgon blir det halv 8 till 16.30... sen träning..så då är vardagen startad igen...fast bara i 3 veckor..sen blir det en ny vardag i borås.
ska försöka ha en kräftskica med jobbarkompisarna innan jag slutar...vet att de brukaqr vara dom som bjuder ut sådanna som ska sluta, men tycker det är roligare att vara värdinna själv...med lite lekar och tipspromenad och liknande =)

Hostan har inte gått över och jag har problem med att sova på nätterna...sen igår natt så vaknande jag av att grannarna gökade för fullt.. Herregud säger jag bara..vad vissa tjejer kan låta...var som om hon låg i min säng..hela min säng skakade i takt och jag bor ändå våningen ÖVER dom som gökade... dom höll på, från och till, i säkert 3 timmar och man kunde höra varenda gång hon kom....han körde på ganska rejält....
och hon gapade så jag trodde hon höll på att bli mördad...undra om dom inte låg på min balkong egentligen? klättrat upp där för att störa mig =)

måpste väl sova snart

fick skrivit lite idag iaf..och ja...bali bilderna KOMMER =)

sjuk

ja, jag undrar verkligen vad som har hänt med mitt immunförsvar..innan kunde de gå flera år utan att jag var sjuk en enda gång.. kanske någon liten förkyldning någon dag bara, men inte något mer.. nu har jag varit sjuk flera gånger dom sista månaderna.. i veckan låg jag i 39.5 graders feber...nu har jag runt 38 så nu känns de som jag frsik då =)...bara ruskig hosta med....

Två dagar kvar på semestern nu... känns lite jobbigt...ska jobba 2 veckor till sen blir det ju jobbet här i borås som gäller..Jag var där uppe i onsdags, samma dag som jag blev sjuk för övrigt, dom jag skulle jobba med verkade super bra..och allt var bara positivt..hoppas verkligen det blir det med...ska iaf bli skönt att slippa åka fram och tillbaka till varberg varje helg. Det kortar både ner min helg och kostar massa pengar. Jag får ju bara lördagen helt ledig nu när jag jobbar i varberg. fredag och söndag är packning och restid. Sen räknde jag ut att jag sparar 15000 om året på att jobba i borås. Det är ju en hel bali resa. Innan tjänade jag på att jobba i varberg eftersom lönen är bättre där och det dubbla boendet fick jag skatta för. Men man får inte skatta för dubbelt boende i mer än 2 år och jag lyckades få upp min lön i borås till samma som jag har i varberg. Det var ju solklart vad jag var tvungen att välja då..även om jag verkligen kommer sakna Malin sååå himla mycket *snyft*

jaja...

nu ska jag gå och fortsätta hosta och kolla på Lady in the water


Uddebo och fortfarande inga bilder

Det blev uddebo i helgen. var roligt faktiskt... Åkte dit vid 6 tiden sen satt vi och drack i bilen, för johnny ville inte gå in nykter,...När han fått i sig lite gick vi ner tilll alla vänner och fortsatte dricka. Sen kollade vi på banden, satt och sjöng runt läger elden m.m...Sen la vi oss och sov i bilen. Kom iaf hem ganska tidigt på söndagen.. skönt de

Idag ska johnny börja jobba...jag har en vecka kvar på min semester. idag blir det ikea och göteborg medans johnny är på arbetet. han ska bara vara där någon timma idag. Sen blir det att hälsa på mitt nya jobb någon gång under veckan...sen vet jag faktiskt inte vad som händer mer i veckan..får se...=)

Går fortfarande inte att lägga in bilder..tror det är mitt internet som cpar...får försöka sätta mig ner och titta på vad problemet kan vara...någon dag =)

dags att ta och göra något annat

kram



Dumma blogg

Vet inte om det är mitt internet eller om det är något annat som är fel, för kan inte lägga in bilder iaf. Står fel vid sidhämtning bara... hade velat lägga in alla bilder sen i tisdags och sen liseberg  i onsdags. Och så Bali bilderna då så klart. jaja hoppas att det fixar sig snart.

I går var jag och Mia, Jani och Johnny och mias granne och några kompisar till johnny ute på grand, det var skoj och bra musik spelade dom med. Men jag och mia kom ifrån varandra och mitt batteri hade dött tidigare under kvällen.. så vid 2 tiden så drog jag och johnny hem...

Igår så hände inte så mycket..åt lite god mat och kollade på några filmer. skönt att  bara ta det lugnt.

idag vet jag inte vad som händer. en festival i uddebo..kanske blir dit,..kanske blir det lugnt...kanske blir det något annat. Det får dagen utvisa...

ha en bra lördag alla

Kramizz

kväll med tjejerna och Liseberg

I tisdags var jag och träffa mia och heidi. Eftersom man varit borta ett tag nu så var det ett bra tag sedan vi träffades. Var skoj att träffa dom.. vi spelade Tp och jag och mia vann så klart =)








Blev ruskigt full iaf och mådde pyton senare på kvällen.. inte van att dricka uppenbarligen...länge sen jag drack så som jag gjorde i Tisdags.

Är iaf tur att man aldrig är bakis. för var på liseberg på onsdagen. Andre skulle åka saker, medans jag och johnny spelade. Tur var väl det för det var över 1 timmas kö till ALLA attraktioner. och då menar jag verkligen alla. Till och med Parishjulet..där det annars inte brukar vara någon kö alls nästan. Åkte iaf uppswinget en gång. Den är så go juh =)

Om de fungerar kommer jag försöka lägga in bilderna sen Bali resan i morgon med..

home sweet home =)

men inte Alabama =)

hemma i borås igen.. skönt fakiskt..men Bali resan har varit super.. kommer lägga in bilder och så, men inte idag..är fortfarande kvar i Bali tiden som ligger 7 timmar före oss... alltså är klockan mycket där nu.. och mycket här nu alltså =)

ville bara meddela alla att jag är hemma iaf...

hörs i morgon för hoppningsvis

kram


RSS 2.0